Postingan

Menampilkan postingan dari Maret, 2018

tanggal tuwek

Pitakonan Bab Yudas

Ngrengkuh Pejah, Nggayuh Sumarah

Poligami lan Monogami

ngwijiki sikil

Semproel!

PENGKHIANAT

Ahok, Lha Kok?

DOA

KERUMUNAN

Nglawan Tradisi

ENTEK AMEK, KURANG GOLEK

ANUT GRUBYUK

Wong Sekti

ora nyandhak

Identitas Gréja Kristen Jawa: Kristen Kang Kritis, Jawa Kang Dinamis

zakeus di jawa

Hana Jendral Ngramal

ketakutan dan harapan

Mandeng Sang Kristus